ITT2 Moher Food Kft -
Főoldal
 
Ügyfél: Látogató
 

Üdvözöljük áruházunkban !

Amennyiben Ön regisztrált ügyfél, kérem lépjen be a megadott kódja és jelszava segítségével. Beállított elérési kódja dönti el, hogy Ön jogosult-e pillanatnyi raktárkészletünk megtekintéséhez. Amennyiben kollégáink regisztrálták az e-mail címét, vásárlását követően a rendszerünk mailban értesíti Önt a készletfoglalása sikerességéről.

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, megtekintheti termékkínálatunkat és akár vásárolhat is. Ebben az esetben a vásárlás lezárásakor kérjük pontosan adja meg adatait, mert a kiválaszott termékek kiszállítása előtt kollégáink telefonon egyeztetik Önnel a házhozszállítás időpontját !

Ha Ön első alkalommal szeretne vásárolni, akkor a "Nem regisztrált ügyfeleknek" ablakból indulva eléri webáruházunkat. A rendelni kívánt termékből az ablakba minden esetben a rendelni kívánt darabszámot kell beírni.Ehhez nyújt segítséget a menüsor középső oszlopa.

Példa 1 :

Ez azt jelenti, hogy egy kartonban 18db termék van, és a minimális rendelés az 1 db, ezt a terméket darabonként is áruljuk.

Példa 2 :

Ez azt jelenti, hogy egy kartonban 6 db termék van, és a minimális rendelési egység 6 db, ezt a terméket csak kartononként értékesítjük.

Példa 3 :

Ez azt jelenti, hogy egy karonban 100db termék van, ugyan a kartont megbontjuk, de a minimális rendelési 10db, ill.ennek többszöröse is lehet.

Rendelése összeállításánal javasoljuk a menüsor tetején, illetve az alján található "Összeset kosárba tesz" gomb használatát, így nem kell egyesével berakosgatni. Ha végzett a rendelés összállításával, akkor a "Kosár" gomb megnyomásával megnézheti rendelését, illetve a "Megrendelés indítása" gombra kattintva, Önnek, mint nem regisztált Látogatónak , ki kell tölteni, az Új ügyfél adatlapot. A "Tovább" gombra kattintva kérjük ellenőrizze adatai helyességét, és lehetősége van megjegyzést írni, ill. megjelölni a kért szállítási / összekészítési napot. A "Megrendelés Elküldése" gombra kattintva a rendelését rögzítjük, és válasz e-mail-t küldünk.

A webáruházat elsősorban kereskedők számára hoztuk létre, ezért tapasztalható az, hogy termékeink nagyrészét csak kartonos kiszerelésben tudja megvásárolni.

vissza
Moher Food Kft  - www.moherfood.hu  - info@moherfood.hu

Látogatók száma:2066090
( Számláló indult:2009-11-24 23:41:53 )